top of page

Pickleball-mailat oman maun mukaan


Maahantuomissamme amerikkalaisen Pro-Liten mailoissa on malleja jokaiseen makuun ja pelityyliin. Tykkäsitpä sitten kevyemmästä tai hieman painavammasta, kärki- tai tasapainoisesta, tai kovemmasta tai pehmeämmästä mailasta, vaihtoehtoja on useita. Kun mieleinen maila on sitten löytynyt, voit vielä valita värin useasta eri vaihtoehdosta - vaikka vaatetuksesi mukaan.

Mutta ehkä haluat itsellesi uniikin mailan, jollaista ei muilla ole? Tai jos hankit mailoja esim. liikuntahallille vuokrakäyttöön, haluat varmistaa, että talon mailat eivät sekoitu pelaajien omiin pelivälineisiin. Silloin kannattaa maila yksilöllisellä ulkoasulla.

Pro-Liten kaikkiin malleihin on mahdollista teettää pienellä lisämaksulla juuri sellainen ulkoasu kuin haluat. Voit käyttää piirrosaihetta, valokuvaa, tekstiä, tai näiden yhdistelmää. Tai voit tilata yrityksesi graafisen ilmeen mukaisina, oikeilla väreillä ja logolla. Kuva-aiheet voivat myös olla erilaiset mailan eri puolilla.

Laita mielikuvituksesi liikkeelle ja katso esimerkkejä erilaisista toteutuksista.

Tags:

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page