top of page

"Pickleball on pallopeli, joka sopii kaikille"


Viikko sitten Porvoossa pitämämme pickleball-lajiesittely sai liikkeelle myös alueen ruotsinkielisen ykköslehden, Östnylandin. Toimittaja teki huolellista työtä; soitti etukäteen, kyseli paljon kysymyksiä ja tuli sitten tietysti paikan päälle katsomaan, mistä on kyse pelikentällä.

Lopputuloksena on meidän kannaltamme jälleen mainio juttu, ja ties kuinka mones kokosivun artikkeli sanomalehden urheilusivuilla. Toimittaja osasi hyvin kiteyttää, mikä pickleballissa on olennaista: se sopii ihan kaikille.

Erityisen mukavaa oli lukea jutun pääkuvassa olleen Eija Huostila-Hällströmin ensikommentti lajista: "olen pelannut satunnaisesti niin tennistä, sulkapalloa kuin pingistäkin. Mutta pickleball vie voiton niistä kaikista".

Mutta eihän tämä sinänsä uutta ollut. Miltei jokainen joka lajia on kokeillut, on todennut sen olevan hauskaa ja helppoa aloittaa. Lue juttu klikkaamalla kuvaa.

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page