top of page

Pressi paikalla Porvoossa


Kävimme 6. toukokuuta esittelemässä pickleballia Porvoossa. Kokonhallille oli tullut paikalle joukko kaupungin työntekijöitä, jotka olivat tarttuneet henkilökunnalle tarjottuun mahdollisuuteen kokeilla uutta liikuntamuotoa. Tuttuun tapaan paikalla oli myös peräti kolme sanomalehteä, joita aihe niinikään kiinnosti.

Parin tunnin lajiesittelyn aikana saimme jälleen kerran huomata, kuinka mukaansatempaava laji pickleball ihmisille on. Osalla osallistujista oli aiempaa mailapelikokemusta muista lajeista, osa tarttui mailaan ensimmäistä kertaa. Ja kuten aina ennenkin vastaavissa tilanteissa, pelit saatiin nopeasti käyntiin ja palloralleistakin tuli pidempiä ja pidempiä. Pickleballin aloituskynnys on matala, ja oppimiskäyrä jyrkkä. Eikä se ole turhan ryppyotsaista puurtamista. Siksi laji viehättääkin niin monia.

Pelien päättyessä hallissa näkyi runsaasti iloisia ilmeitä ja hikikarpaloitakin helmeili yhden jos toisenkin otsalla. Pickleball-kärpänen taisi puraista vähintään keskinkertaisesti yhtä sun toistakin paikalla ollutta.

Lue juttu klikkaamalla kuvaa.

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page