top of page

Media paikalla myös Salossa


Tiistaina 16.2. kävimme esittelemässä pickleballia Salossa Hanhivaaran Liikuntakeskuksessa. Lajin harrastaminen on siellä nyt mahdollista, sillä Hanhivaaraan on hankittu pelivälineitä vuokrattavaksi niille, joilla sellaisia ei vielä omasta takaa ole.

Paikalla olivat myös alueen ykköslehti Salon Seudun Sanomien kaksi urheilutoimittajaa, jotka tulivat pelikentälle asti ottamaan tuntumaa lajiin. Vastaanotto heidän ja muiden paikalla olleiden tennistaustaisten pelaajien keskuudessa oli positiivinen ja tunnelma kentillä hyväntuulinen. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan mitä mieltä ovat kaikki ne salolaiset, jotka käyvät kokeilemassa lajia 27.2., jolloin se on mahdollista maksutta.

Yhtä kaikki, uutuuslaji pickleball kiinnostaa mediaa. Näyttäviä juttuja olemme saaneet eri puolella Suomea jo kolmattakymmentä niin sanomalehtiin, radioon, nettiin kuin televisioonkin. Salostakin on vielä myöhemmin tulossa toinen juttu Salonjokilaakso-lehteen, jonka toimittaja niinikään oli tutustumassa lajiin. Pickleballilla on vetovoimaa! Klikkaa kuvaa ja lue juttu kokonaisuudessaan!

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page