top of page

Liity postituslistalle, tilaa uutiskirje!


Haluatko pysyä helposti kärryillä mitä pickleballin tiimoilla tapahtuu, mutta et ehkä kuitenkaan muista käydä vierailemassa nettisivuillamme tai lukemassa Facebook-päivityksiämme? Tilaa uutiskirjeemme, ja saat tietoa pickleballista kätevästi suoraan sähköpostiisi.

Pickleball Finlandin uutiskirjeisiin otamme poimintoja siitä, mitä lajin ympärillä tapahtuu niin Suomessa kuin maailmallakin. Esittelemme uutuuksia, kerromme tapahtumista, linkitämme mielenkiintoisia videoita ja ylipäänsä seuraamme pickleballia ilmiönä. Uutiskirjeitä on tarkoitus julkaista säännöllisen epäsäännöllisesti, joten emme pommita sinua meileillä jatkuvasti. Toisinaan kerrottavaa voi olla useamminkin, joskus taas menee pidempi tovi ennen uutta viestiä.

Mukaan postituslistalle pääset jättämällä meille nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Sen voit tehdä helposti nettisivuillamme täyttämällä lomakkeeseen em. tietosi. Tämän jälkeen olet automaattisesti mukana uutiskirjeiden jakelulistalla. Ja jos joskus haluaisit sieltä pois, se käy vaivattomasti klikkaamalla kirjeessä olevaa linkkiä. Voit tietysti myös lähettää meille asiasta erillisen pyynnön.

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page