top of page

1st Pickleball Finnish Open Espoossa 29.11.


Amerikan nopeimmin kasvavan urheilulajin, Pickleballin, ensimmäiset kisat Suomessa järjestetään tulevana sunnuntaina 29.11. klo 10-16. Kisapaikkana on Kuntoklubi Forever Matinkylän sulkapallohalli Espoossa (os. Matinkartanontie 1).

Kisoissa pelataan sekä nelin-, että kaksinpelien sarjat alkulohkoineen. Nelinpeleihin on ilmoittautunut kaikkiaan 32 pelaajaa ja kaksinpelien voitosta kisailee 18 lajin taitajaa. Erillisiä miesten ja naisten tai ikäryhmittäin jaettuja sarjoja ei ole, vaan kaikki kilpailevat yhdessä sarjassa.

Kisat alkavat nelinpeleillä, jotka käynnistyvät klo 10 neljän alkulohkon otteluilla. Pudotuspelit alkavat arviolta klo 11.30, pronssiottelu n. klo 12, ja nelinpelien loppuottelu n. klo 12.20. Kaksinpelien alkulohkot käynnistyvät heti tämän jälkeen, arviolta n. klo 12.45. Pudotuspelit ovat vuorossa n. klo 15 alkaen, pronssiottelu n. 15.30 ja loppuottelu arviolta 15.50 alkaen. Kisapäivä päättyy molempien sarjojen palkintojenjakoon heti kaksinpelin loppuottelun jälkeen, noin klo 16.10.

Tervetuloa seuraamaan kisoja ja ottamaan samalla näkötuntumaa pickleballiin. Avoimille pelivuoroillemme viikonloppuisin ovat tervetulleita myös uudet pelaajat. Mikäli haluat tulla kokeilemaan pickleballia, ota yhteyttä.

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page