top of page

Pickleball kiinnostaa mediaa


Tällä viikolla kävimme esittelemässä pickleballia Kisakeskuksen ja Vierumäen Urheiluopistoilla. Olimme kutsuneet paikalle myös mediaa tutustumaan tähän uutuuslajiin. Ja hehän tulivat paikalle sankoin joukoin ja tekivät aiheesta monta toistaan näyttävämpää juttua. Lehtien pelkkien printtiversioiden yhteenlaskettu lukijamäärä on huikeat 320.000 lukijaa! Ja siihen tulevat vielä päälle netti- ja mobiilikäyttäjät.

Heinolan alueella ilmestyvä Itä-Häme valitsi meidät urheilusivujensa pääuutiseksi ja täytti aiheella koko sivun. Päijät-Hämeen ehdoton ykköslehti Etelä-Suomen Sanomat antoi urheiluosiostaan puoli sivua ison kuvan kera.

Läntisellä Uudellamaalla ilmestyvät ruotsinkielisten ykköslehti Västra Nyland sekä alueen johtava suomenkielinen lehti Länsi-Uusimaa olivat niinikään aktiivisia. Västra Nyland teki meistä kansikuva-aiheen, ja antoi urheilusivuilta kokonaisen aukeaman! Länsi-Uusimaakin antoi pickleballille puoli sivua ja ison kuvan.

Pickleballin Suomessa saama mediajulkisuus on ollut aivan uskomatonta. Mutta tarkemmin ajateltuna se ei ole ihme: nyt on ihmisille tarjolla jotain uutta liikuntaa, joka on helppo aloittaa, sopii moneen makuun, sekä on tehokasta ja on hauskaa.

Tutustu tarkemmin saamaamme medianäkyvyyteen.

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page