top of page

Mailapelitulokas pickleball veti suut hymyyn


Kainuun Sanomat otti kaiken irti 11. marraskuuta Vuokatin Urheiluopistolla pitämästämme pickleballin lajiesittelystä. Tuloksena oli toinen saamamme etusivun juttu, sekä urheilusivujen pääuutinen peräti seitsemän palstan yli! Aivan mahtavaa, onnittelut itsellemme!

Mutta tottahan se on, että oli paikkana sitten Vuokatti tai joku muu, pickleball on imaissut lajia kokeilleet mukaansa jo heti ensimmäisestä kerrasta lähtien. Eikä ihme, sillä missä muussa lajissa on yhtäaikaa hauskaa, todella eri-ikäiset voivat pelata keskenään, pelin perustaidot oppii nopeasti, ei tarvitse opetella vuosikausia teknisiä hienouksia, ja kaiken kukkuraksi tulee vielä liikuttua tehokkasti - ihan puolivahingossa?

Jos Suomi nousee ylös sohvalta ja liikkumaan pickleballin avulla, niin silloinhan tällä touhulla on jopa kansanterveydellistä merkitystä.

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page