top of page

Leppoisa pickleball pyrkii verkon yli


Eilen kävimme esittelemässä pickleballia Eerikkilän Urheiluopistolla. Paikalla oli niin opiston opettajia ja muuta henkilökuntaa, kuin opiskelijoitakin.

Jälleen kerran oli mukava huomata, kuinka ensi kertaa pickleballia kokeilleet pelaajat ottivat lajin omakseen todella nopeasti, ja vauhdikkaat pelit olivat hetikohta käynnissä kolmella kentällä Eerikkilän upeassa liikuntahallissa. Ja kuten aina, peleissä oli tiukkoja tilanteita, pitkiä palloralleja ja hauskoja hetkiä.

Forssan lehti halusi noteerata uutuuslajin ensiesittelyn Lounais-Hämeessä, ja teki aiheesta jutun. Eikä ihan minkälaista juttua tahansa, vaan olemme lehden etusivun pääjuttu ja urheilusivujen toiseksi eniten palstatilaa saanut aihe. Aivan loistavaa!

Lue Forssan lehden artikkeli kokonaisuudessaan.

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page