top of page

Pickleball tuo hymyn huulille ja hien pintaan!


Viime viikolla kävimme esittelemässä pickleballia Kuortaneen Urheiluopistolla. Päivän aikana lajia kävi kokeilemassa kaikkiaan 55 kiinnostunutta asiakasta, jotka olivat tulleet tutustumaan Urheiluopiston lajitarjontaan "Täyden Kympin Päivänä".

Ja jälleen kerran oli ilo huomata, kuinka eri-ikäiset pelaajat ottivat pickleballin omakseen, kukin tavallaan. Toiset olivat uudentyyppisen mailan ja pallon kanssa sinut viidessä minuutissa, toisilla kesti hieman kauemmin. Yhteistä kaikille oli kuitenkin se, että jokaisella kentällä näkyi roppakaupalla iloisia ilmeitä ja liikunnan riemua.

Kuortaneelle pickleballiin tuli tutustumaan myös paikallinen media. Ohessa alueen paikallislehti Viiskunnan juttu. Tälläkin kertaa toimittaja - tottakai - halusi kentälle kokeilemaan lajia. Hänen omat kommenttinsa voit lukea jutun pinkistä laatikosta. Koko jutun voi lukea pdf-muodossa.

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page