top of page

Pickleball tuli Kuortaneen Urheiluopistolle!


Kuortaneen Urheiluopistolla vierailee ympäri vuoden erilaisia ryhmiä koululaisista senioreihin ja perheistä yrityksiin. Siksi siellä ollaan kiinnostuneita uusista liikuntamuodoista ja urheilulajeista. Syksyn 2015 uutuuslaji Kuortaneella on amerikkalainen pickleball. Se on Suomessa uusi, sosiaalinen, urheilullinen ja koukuttavan hauska mailapeli, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Lajin perustaidot myös oppii nopeasti. Kuortaneen Urheiluopisto on hankkinut Pickleball Finlandin kautta mailoja ja palloja, jotta siellä pääsee peliin tutustumaan kerrallaan isompikin porukka pelaajia.

Pickleballin ensiesittely asiakkaille tapahtuu Kuortaneen Urheiluopiston perinteisessä syyskauden avauksessa, keskiviikkona 23.9. järjestettävässä Täyden Kympin Päivässä. Silloin Urheiluopiston lajivalikoimaan laidasta laitaan pääsee tutustumaan vain 10 euron kertamaksulla. Pickleballia pelataan Kuortanehallissa pidettävissä demotilaisuuksissa pitkin iltapäivää - tarkemmat ajat hallilta. Paikalla vinkkejä antamassa ovat lajin Suomeen tuonut amerikkalainen Ray Schiltz, sekä Pickleball Finlandin puuhamies Tuomo Antikainen.

Tags:

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page