top of page

Tilaa Pickleball Finland -pelipaita!


Mailaa lukuunottamatta pickleball ei ole välineurheilua. Voit tulla pelikentälle missä tahansa mukavissa sisäliikuntavaatteissa ja -pelikengissä. Mutta pelatessa tulee helposti lämmin, eikä tavallinen puuvillainen t-paita ole siksi kovinkaan mukava, sillä se kerää itseensä kaiken hien.

Jos haluat näyttää kuuluvasi porukkaan ja pelaavasi pickleballia, voit nyt tilata itsellesi tyylikkään ja laadukkaan teknisestä materiaalista valmistetun Pickleball Finland -pelipaidan. Se päästää kosteuden läpi ja kuivuu nopeasti. Tarjolla on yhdeksän upeaa väriä, kuusi kokoa ja omat mallinsa naisille sekä miehille. Ja paidan rintamusta komistaa hieno Pickleball Finland -logo. Lue lisää pelipaidoista ja tilaa omasi.

Tags:

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page