Tilaa Pickleball Finland -pelipaita!


Mailaa lukuunottamatta pickleball ei ole välineurheilua. Voit tulla pelikentälle missä tahansa mukavissa sisäliikuntavaatteissa ja -pelikengissä. Mutta pelatessa tulee helposti lämmin, eikä tavallinen puuvillainen t-paita ole siksi kovinkaan mukava, sillä se kerää itseensä kaiken hien.

Jos haluat näyttää kuuluvasi porukkaan ja pelaavasi pickleballia, voit nyt tilata itsellesi tyylikkään ja laadukkaan teknisestä materiaalista valmistetun Pickleball Finland -pelipaidan. Se päästää kosteuden läpi ja kuivuu nopeasti. Tarjolla on yhdeksän upeaa väriä, kuusi kokoa ja omat mallinsa naisille sekä miehille. Ja paidan rintamusta komistaa hieno Pickleball Finland -logo. Lue lisää pelipaidoista ja tilaa omasi.

Tags

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
  • Pickleball Finland on Facebook
  • Pickleball Finland on Twitter
  • Pickleball Finland on YouTube

Copyright © Pickleball Finland 2014-21. All Rights Reserved. Tietosuojaseloste

© Copyright Pickleball Finland