top of page

Pickleball Finlandin nettisivut avattu!

Nyt tuntui olevan aika ottaa seuraava, looginen askel pickleballin tunnettuuden lisäämiseksi ja pelaajamäärien kasvattamiseksi Suomessa. Syksystä 2014 käytössä olleiden Facebook-sivun ja Twitter-tilin lisäksi olemme tänään avanneet uudet nettisivumme osoitteessa www.pickleballfinland.fi. Tänne olemme koonneet runsaasti pickleballista kiinnostuneille hyödyllistä materiaalia, kuten sääntöjä, perustietoa lajista, videoita, pickleballin historiaa ja vinkkejä mailojen valintaan. Kauttamme saa myös hankittua - ainoana kanavana Suomessa - laadukkaita pelivälineitä. Tilaus onnistuu sivujemme kautta.

Jatkossa tulemme käyttämään kaikkia digitaalisen viestinnän kanaviamme rinnan ja sisältöä häikäilemättä ristiin linkittäen. Nämä sivut toimivat ensisijaisesti tietolähteenä pickleballista, sekä pelivälineiden myyntikanavana. Facebookissa ja Twitterissä seuraamme pickleballin leviämistä maailmalla ja jaamme omia ajankohtaisia postauksiamme. Oma tilimme Nimenhuuto.comissa toimii puolestaan edelleen Espoossa pelaavien yhteisille pelivuoroille ilmoittautumiskanavana.

Toivottavasti uusista nettisivuistamme on Sinulle huvia ja hyötyä. Aika näyttää, miten kanaviemme sisällöt kehittyvät ja mitä keksimme seuraavaksi. Kehitysideat ovat tervetulleita!

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page