Pickleball-mailoja myynnissä!

Saimme juuri Amerikasta täydennystoimituksen huippulaadukkaita Pro-Liten pickleball-mailoja. Nyt tarjolla on kaikkia viittä varastomallia useissa upeissa väreissä. Valitse itsellesi ja pelityylillesi parhaiten sopiva maila - vinkkejä pelivälineen valintaan saat nettisivuiltamme. Jos asut pääkaupunkiseudulla, voit tulla avoimille pelivuoroillemme ja kokeilla eri malleja ennen kuin teet valintasi. Ilmoita tulostasi etukäteen, niin otamme demomailoja mukaan. Tervetuloa!

Pickleball on vielä uusi tulokas Suomessa

Toissapäiväinen esittelytilaisuutemme Eerikkilän Urheiluopistolla oli onnistunut monellakin tapaa. Ensinnäkin saimme paikalle toistakymmentä opiston opettajaa ja opiskelijaa peliä kokeilemaan. Oli myös mukava huomata, että Forssan Lehden lisäksi myös Seutu-Sanomat piti uuden urheilulajin ensiesittelyä Lounais-Hämeessä uutisoinnin arvoisena asiana. Ja kyllähän se sitä olikin, varsinkin kun mukana oli myös pickleballin Suomeen tuonut amerikkalainen Ray Schiltz.

Leppoisa pickleball pyrkii verkon yli

Eilen kävimme esittelemässä pickleballia Eerikkilän Urheiluopistolla. Paikalla oli niin opiston opettajia ja muuta henkilökuntaa, kuin opiskelijoitakin. Jälleen kerran oli mukava huomata, kuinka ensi kertaa pickleballia kokeilleet pelaajat ottivat lajin omakseen todella nopeasti, ja vauhdikkaat pelit olivat hetikohta käynnissä kolmella kentällä Eerikkilän upeassa liikuntahallissa. Ja kuten aina, peleissä oli tiukkoja tilanteita, pitkiä palloralleja ja hauskoja hetkiä. Forssan lehti halusi noteerata uutuuslajin ensiesittelyn Lounais-Hämeessä, ja teki aiheesta jutun. Eikä ihan minkälaista juttua tahansa, vaan olemme lehden etusivun pääjuttu ja urheilusivujen toiseksi eniten palstatilaa saanut

Neljän pallopelin sekoitus innostuttaa

Kuortaneen Urheiluopistolla syyskuun lopussa pitämäämme pickleballin esittelytilaisuutta tuli seuraamaan myös YLE:n toimittaja. Hän ei ehtinyt itse kentälle asti, mutta katseli sitäkin tarkemmin lajin saloja ja pelin tunnelmia kentän laidalta käsin. Ja teki näkemästään ja kokemastaan jutun niin YLE Uutisiin kuin haastattelun radioonkin. Punapaitaista ukkoa klikkaamalla voit lukea, mitä toimittaja kirjoitti.

Pickleball tuo hymyn huulille ja hien pintaan!

Viime viikolla kävimme esittelemässä pickleballia Kuortaneen Urheiluopistolla. Päivän aikana lajia kävi kokeilemassa kaikkiaan 55 kiinnostunutta asiakasta, jotka olivat tulleet tutustumaan Urheiluopiston lajitarjontaan "Täyden Kympin Päivänä". Ja jälleen kerran oli ilo huomata, kuinka eri-ikäiset pelaajat ottivat pickleballin omakseen, kukin tavallaan. Toiset olivat uudentyyppisen mailan ja pallon kanssa sinut viidessä minuutissa, toisilla kesti hieman kauemmin. Yhteistä kaikille oli kuitenkin se, että jokaisella kentällä näkyi roppakaupalla iloisia ilmeitä ja liikunnan riemua. Kuortaneelle pickleballiin tuli tutustumaan myös paikallinen media. Ohessa alueen paikallislehti Viiskunnan juttu.

TOP-jutut
 Uusimmat uutiset
Arkisto
 

Copyright © Pickleball Finland 2014-20. All Rights Reserved.

  • Pickleball Finland on Facebook
  • Pickleball Finland on Twitter
  • Pickleball Finland on YouTube