top of page

TURNAUS LYHYESTI

Suomen 2. kansainvälinen pickleball-turnaus, 2nd Pickleball Finnish Open järjestetään Espoossa 9.–11.6.2017. Pelipaikkana on Tapiolan Urheilupuistossa sijaitseva Esport Center, Pohjoismaiden suurin sisäurheilukeskus. Turnauksessa pelataan naisten ja miesten nelinpelien sekä sekanelinpelien sarjat. Toivotamme tervetulleiksi pelaajia kaikkialta maailmasta. Ilmoittautuminen päättyy viimeistään 19. toukokuuta 2017. Turnauksen pääyhteistyökumppanina ja virallisena mailasponsorina toimii amerikkalainen ProLite Sports. (Lisää yhteistyöstä >)

Oletpa kokenut pelaaja ja tähtäimessäsi ovat mitalit, tai hiljattain pickleballin aloittanut harrastaja, joka haluaa kokea minkälaista on pelata turnauksessa, toivotamme sinut tervetulleeksi. Teemme parhaamme, jotta viihtyisit, nauttisit hyvästä pickleballista ja voisit tutustua toisiin pelaajiin.

Turnauksen faktoja

 • Päivämäärä: 9.–11.6.2017

 • Sijainti: Esport Center, Tapiolan Urheilupuisto, Koivu-Mankkaantie 3, 02200 Espoo

 • Käytettävissä jopa 16 sulkapallokenttää. Lopullinen kenttämäärä määräytyy osallistujien kokonaismäärän mukaan. Viralliset keittiörajat merkitään. Käytämme virallisia, siirrettäviä pickleball-verkkoja. 

 

Turnauksen muoto ja säännöt

 • Turnauksen eri kategoriat pohjautuvat pelaajien taitotasoon (virallinen tai itse-arvioitu)

 • Kaikilla taitotasoilla (skill levels) olevat pelaajat voivat osallistua

 • Turnauksessa pelataan naisten ja miesten nelinpelien, sekä sekanelinpelien sarjat

 • Tavoitteena olisi mahdollisimman moni ottelu tuomaroitua. Kaikkien pelaajien tulisi siksi toimia myös erotuomarina tai saada itselleen sijainen erotuomariksi
 • Osallistujille taataan vähintään neljä (4) ottelua per sarja (nelinpelit tai sekanelinpelit)
 • Turnauksen johtaja pidättää itsellään oikeuden muokata ikäluokkia ja turnauksen formaattia (ikäpohjaisesta taitopohjaiseen), riippuen osallistujien kokonaismäärästä ja ikäjakaumasta. Tavoitteena on saada aikaan luokat, jotka ovat pelillisesti tasaiset ja mielenkiintoiset, sekä taata kaikille osallistujille riittävästi pelejä. Ikäryhmiä voidaan perua, yhdistellä tai lisätä osallistujämäärän mukaan.
 • Peleissä noudatetaan pickleballin kansainvälisen kattojärjestön (IFP, International Federation of Pickleball) sääntöjä. Viralliset säännöt löytyvät osoitteesta www.ipickleball.org. Huom.:  vaikka pelaammekin mitaleista, pelaamme myös pitääksemme hauskaa ja tavataksemme eri maista tulleita pelaajia. Kyseessä on epävirallinen (non-sanctioned) turnaus.

Turnauksen aikataulu (alustava)

Perjantai-ilta, 9. kesäkuuta:

 • Ilmoittautuminen

 • Vapaata pelaamista

 • Tekniikkaklinikat (ProLite Pro Team: Gigi LeMaster, Cookie Drake, Brian Ashworth & Bill Ritchie)

 • Pickleball-näytösottelu (ProLite Pro Team)

 • Erotuomari-info

Lauantai, 10. kesäkuuta:

 • ​Naisten nelinpelit

 • Miesten nelinpelit

 • Nelinpelien mitalien jako

 • Kisaillallinen

Sunnuntai, 11. kesäkuuta:

 • Sekanelinpelit

 • Sekanelinpelien mitalien jako

 • Turnauksen päätös

Turnauksen osallistumismaksut

 • Rekisteröinti (pakollinen) 30 €

 • Naisten tai miesten nelinpeli 10 €

 • Sekanelinpeli 10 €

 • Kisaillallinen (lauantai) 32 €

 • Turnauksen logolla varustettu pelipaita (teknistä dry-fit materiaalia) 15 €

Pelipaikka ja muu ohjelma

Esport Center (Koivu-Mankkaantie 3, Espoo) sijaitsee Tapiolan Urheilupuistossa, vain 15–20 minuutin matkan päässä Helsingin keskustasta. Esport Centerissä on tarjolla kattavat palvelut, kuten 70-paikkainen kahvila, pro shop, tilavat pukuhuoneet saunoineen ja vastaanottohenkilökunta, joka auttaa sinua mielellään. Julkisilla liikennevälineillä paikalle pääsee helposti, majoituitpa sitten Helsingin keskustassa tai jossain päin Espoota. Lisää julkisista liikenneyhteyksistä.

Tavoitteenamme on järjestää myös muuta vapaaehtoista ja omakustanteista ohjelmaa turnaukseen osallistujille joko turnausta ennen tai sen jälkeen. Halukkaille tarjolla on myös lisää pickleballia Espoossa muissa pelipaikoissa (hinta 5 €/2 tuntia) Pickleball Finlandin vakiovuorojen aikana. Jos siis saavut ajoissa, sinulla on aikaa paitsi pelata ja saada pelisi huippukuntoon, myös tutustua paremmin pääkaupunkiseudun tarjontaan. Lisätietoa muusta ohjelmasta tulee myöhemmin. Katso myös vinkkejä, mitä voit tehdä Espoossa ja Helsingissä

Rekisteröityminen ja maksut

Turnaukseen ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella. Täytä huolellisesti kaikki lomakkeen kentät. Huomaathan, että jokaisen pelaajan tulee itse täyttää ilmoittautumislomake ja hyväksyä sekä allekirjoittaa vastuuvapautuslauseke lähettämällä lomakkeen.

Maksut hoidetaan tilisiirtona järjestäjän pankkitilille. Kun olet lähettänyt ilmoittautumislomakkeen, lähetämme sinulle laskun sähköpostilla. Lasku erääntyy maksettavaksi heti. Muista käyttää laskussa olevaa viitenumeroa ja lisää myös nimesi lisätietokenttään, jotta voimme kohdistaa maksut varmasti oikein. Pelkkä ilmoittautumislomakkeen lähettäminen ei oikeuta pelaamaan turnauksessa. Rekisteröintiä ei tehdä, ennen kuin järjestäjä on vastaanottanut pelaajan kaikki osallistumismaksut. Suosittelemme ilmoittautumaan ajoissa, sillä pelaajamäärää saattaa olla tarvetta rajoittaa jo ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.

Lue vastauksin Usein kysyttyihin kysymyksiin ja tutustu peruutus- ja maksujen palautussääntöihin ennen kuin ilmoittaudut turnaukseen. Kiitos. 

Majoittuminen

Olemme neuvotelleet erikoishinnan pelipaikkaa lähinnä olevan hotellin kanssa. Lue myös muita vinkkejä majoittumiseen (englanniksi)

Lisätietoa – UKK, eli usein kysytyt kysymykset

Tutustu Usein kysyttyihin kysymyksiin saadaksesi lisätietoa. Jos et löydä vastauksia, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen pickleballtournament.finland@gmail.com

Pelikaverin löytäminen

Suosittelemme, että etsit itsellesi pelikaverin naisten/miesten nelinpeliin ja sekanelinpeliin ENNEN kuin ilmoittaudut turnaukseen. Kun kerrot pelikaverisi nimen ilmoittautumislomakkeessa säästät valtavasti aikaa ja vaivaa meiltä. HUOM. Jokaisen pelaajan täytyy lähettää ilmoittautumislomake erikseen.

 

Vaikkei sinulla vielä olisi pelikaveria, voit silti ilmoittautua turnaukseen ja julkaista ilmoituksen ENGLANNIKSI turnauksen Foorumille. Suosittelemme myös, että samanaikaisesti yrität myös löytää pelikaveria turnauksen Facebook-ryhmän kautta.  Tämä säästää meiltä paljon vaivaa. HUOM. Lähetä meille sähköpostia heti kun olet löytänyt pelikaverin ja kerro hänen nimensä sekä mihin lajeihin osallistutte. Kiitos.

 

Järjestäjä

Pickleball Finland

Turnauksen sähköpostiosoite: pickleballtournament.finland@gmail.com

Nettisivut: www.pickleballfinland.fi

Facebook: www.facebook.com/pickleballfinland

Facebook (tapahtuma): www.facebook.com/events/1832555880355662/

Facebook (ryhmä): www.facebook.com/groups/1783282158619186/

Turnausjohtaja: Tuomo Antikainen

HUOM: Tällä sivulla olevat tiedot (kuten aikataulu ja turnauksen formaatti) voivat muuttua ilman eri ilmoitusta kunnes ne vahvistetaan ilmoittautumisajan sulkeuduttua.

The Primary Event & The Official Paddle Sponsor

bottom of page