top of page

TMPR Sportsin mailoja taas saatavilla – myös kaksi uutuusmallia


Olemme jälleen saaneet varastoon erän amerikkalaisen TMPR Sportsin erittäin laadukkaita pickleball-mailoja. Jo ennestään myynnissä olleiden Tantrum GXT:n, Tantrum LX:n ja Oculus LX -mallien lisäksi valikoimassa on nyt myös kaksi huippu-uutuutta erinomaisen pehmeän pallotatsin ystäville: Expanse GXT ja Oculus GXT. Lisäksi Oculus LX -mallista on saatavilla myös tyylikäs sininen uutuusväri valkoisella reunanauhalla ja grippiteipillä.


Expanse GXT on TMPR:n GXT-sarjaan kuuluva upouusi mailamalli. Siinä on todella erinomaisen pehmeä hiilikuitupinta, joka yhdessä joustavan polymeeri-hunajakennorungon kanssa antaa pelaajalle aivan poikkeuksellisen hyvän pallotatsin dinkkeihin, droppeihin, ja blokkilyönteihin. Uusi muoto tarjoaa maksimaalisen lyöntialueen ja pyöristetty alareuna mahdollisuuden myös kahden käden lyönteihin.


Oculus GXT:ssa on niin ikään erinomainen kosketus palloon. Mailan materiaalit ovat identtiset sisarmallien Expanse GXT ja Tantrum GXT kanssa, mutta mailan ovaali muoto on kaikkein anteeksiantavin TMPR:n malleista. Iso sweet spot jakaantuu tasaisesti, ja myös hieman siitä sivuun osuvat lyönnit onnistuvat hienosti.


Oculus LX:ssä ja Tantrum LX:ssä on tavallista paksumpi Luxe Core -hunajakennorunko, joka on joustavampi ja responsiivisempi. Hiilikuitua kovempi lasikuitupinta puolestaan antaa tarvittaessa myös rutkasti lyöntivoimaa ja kyytiä pallolle.


Lue lisää TMPR Sportsin mailoista ja tilaa omasi!

TMPR Sports on arvostettu amerikkalainen, erittäin korkealuokkaisten pickleball-mailojen ns. boutique-valmistaja. TMPR:n mailat ovat niin muotoilultaan, kuin ominaisuuksiltaankin innovatiivisia, ja työn laatu sekä maiklojen pelattavuus ovat ehdotonta huippuluokkaa.Comments


TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page