top of page

Pickleballia näyttävästi Aamulehdessä


Aamulehti teki näyttävän jutun pickleballista 15.8. ilmestyneeseen lehteen. Jutussa käytiin haastattelemassa eri-ikäisiä ihan tavalllisia lajin harrastajia Kangasalalla Lentolan Liikunnan uudessa hallissa, jossa on erinomaiset puitteet pelata myös pickleballia.


Artikkelista käy jälleen kerran hyvin ilmi se, mikä pickleballissa monia viehättää: laji on helppo aloittaa, ja peliä saa aikaan nopeasti. Pickleball on myös pelinä monille helpompi hahmottaa, kun ei tarvitse ottaa huomioon sivu- ja takaseinien käyttöä. Myös pallo pomppaa vähemmän kuin vaikkapa tennispallo.


Myös kovaa hikiliikuntaa etsiville pickleball sopii loistavasti. Etenkin kaksinpelinä laji on edistyneemmällä tasolla hyvinkin fyysistä. Kaiken kaikkiaan pickleball vaatii kilpailumuotona myös hyvää kuntoa, sekä runsaasti taktista ja teknistä osaamista, jota ei opi ilman harjoittelua. Lajissa riittää siis myös reilusti haastetta, vaikka sitä voivat myös aloittelijat pelata vain tarttumalla mailaan ja lyömällä palloa verkon yli.


Aamulehti on yksi Suomen suurimmista sanomalehdistä. Se tavoittaa jopa 576.000 lukijaa.


Comments


TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page