top of page

Pickleball jälleen näyttävästi mediassa!


Raumalla ilmestyvä Länsi-Suomi julkaisi 1.6. pickleballista näyttävän koko aukeaman jutun. Artikkelissa kerrotaan tiivistetysti läpi pickleballin historiasta, sen tulosta ja leviämisestä Suomessa ja maailmalla, sekä keskitytään esittelemään lajin suosiota Satakunnassa sijaitsevassa Eurassa.


Eura oli ensimmäinen paikkakunta, jossa laji Espoossa 2014 alkaneen innostuksen jälkeen käynnistyi vuonna 2015. Ja siitä lähtien pickleballia on pelattu Eura Sportcenterissä jatkuvasti kasvavilla pelaajamäärillä. Euralaiset lajiaktiivit ovat menestyneet alusta lähtien erinomaisesti lajin suurimmissa turnauksissa Suomessa, sekä useana vuonna myös eri puolilla Eurooppaa.


Elokuussa Englannissa järjestetään ylivoimaisesti Euroopan suurin turnaus, 3:s Pickleball English Open, johon tätä kirjoittaessa on ilmoittautunut jo miltei 900 pelaajaa noin 30 maasta. Paikalle on tulossa myös lajin ehdottomia huippuja, USA:n APP-ammattilaiskiertueella pelaavia sekä APP Next Gen -nuorisokiertueen valikoituja taitureita. Paikalla ovat luonnollisesti käytännössä kaikki lajin parhaat eurooppalaiset pelaajat.
Comments


TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page