top of page

Nyt meiltä myös Joolan huippumailat!


Pickleball Finland on ottanut valikoimiinsa myös komeetan lailla pickleball-kentille tulleet Joolan huippulaatuiset pickleball-mailat. Kirsikkana tietysti maailman ykköspelaaja Ben Johnsin uusi nimikkomaila Joola Perseus CFS 16 mm (myös 14 mm versio), ja maailman ykkösneluriparinsa Collin Johnsin uusi nimikkomaila Joola Scorpeus CFS 16 mm. Materiaalit ovat näissä mailoissa samoja, mutta Perseus on muodoltaan hieman kapeampi ja pidempi kuin Scorpeus. Perseus sopii loistavasti myös kaksinpeliin, ja Scorpeus taas on kontrollipelaajan unelmamaila.

Nämä mallit ovat täynnä markkinoiden uusinta mailateknologiaa ja huippumateriaaleja, joita halvemmista mailoista ei yksinkertaisesti löydy. Näitä ovat mm. Carbon Friction Surface (CFS) hiilikuitupinta, joka tarjoaa ylivertaiset kierreominaisuudet. Mailan ulkokehällä oleva "Hyperfoam Edge Wall" -ruiskuvaahto auttaa suurentamaan sweet spotia, ja mailan ympäri aina kahvaan asti kiertävä hiilikuitunauha lisää stabiiliutta ja suuntavakavuutta. Joolan huippumailat eivät toki ole halpoja, mutta laatu ja peliominaisuudet ovat myös sitten ihan "next level".


Saatavilla ovat myös Joolan edullisemmat mallit, esim. varma harrastajapelaajan valinta Joola Essentials kahdessa eri värissä, sekä edullinen vasta-alkajan Joola Blue Lightning -mailasetti, jossa tulee mukana kaksi mailaa, kaksi sisä- ja ulkopalloa, sekä kätevä kantokassi. Tilauksesta saatavilla myös kaikki muut Joolan mailamallit.

Joola on vuosikymmenten aikana tullut tunnetuksi erittäin korkealaatuisista pöytätennismailoistaan. Puolisentoista vuotta sitten Joola laajensi toimintaansa myös pickleball-mailojen puolelle, ja sai tuolloin Ben Johnsin vanavedessä heti talliinsa nipun maailman TOP 10 -mies- ja naispelaajia.


Tutustu Joolaan uutuuksiin:

  • Joola Perseus CFS 16 mm

  • Joola Scorpeus Collin Johns CFS 16 mm

  • Joola Essentials

  • Joola Ben Johns Blue Lightning -mailasetti

Koko Pickleball Finlandin mailavalikoima: www.pickleballfinland.fi/pickleball-mailatComments


TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page