top of page

Diademin pickleball-mailat nyt meiltä!Pickleball Finland laajentaa jo ennestään ylivertaisen suurta ja monipuolista pickleball-mailavalikoimaansa korkealuokkaisten Paddletekin, Selkirkin ja TMPR Sportsin jatkoksi. Tennismailoistaan tunnettu amerikkalainen laatumerkki Diadem tekee myös erinomaisia pickleball-mailoja. Valikoimassa on niin tosi edullisia mailoja aloittelijoille, kuin myös monia teknisiä innovaatioita hyödyntäviä huipputuotteita todella hyvää mailaa etsiville. Tilaa Diademin pickleball-mailat meiltä!


Diadem Hero on loistava valinta ensiaskeliaan pickleballin parissa ottavan aloittelijan mailaksi. Hinta on edullinen, mutta maila on silti kestävä, kevyt, ja tehty kunnon materiaaleista. Näin pelituntuma on alusta lähtien oikea, ja pickleballin pelaaminen on hauskaa ja palkitsevaa. Diadem Hero on saatavilla kahdessa pirteässä värissä ja mailan hinta on vain 58 euroa.


Diadem Riptide on hyvä ja monipuolinen yleismaila niin aloittelijoille kuin pidemmällekin ehtineille. Sen materiaalit tarjoavat tuhtia lyöntivoimaa ja kestävyyttä etenkin heille, jotka tykkäävät lyödä palloa kovaa ja pelata takakentällä. Kuten Diadem Herossa, myös Riptidessa on ohut kahva, joka sopii pienempäänkin käteen. Lisäpaksuutta saa toki overgripillä. Diadem Riptiden hinta on 87 euroa.


Diadem Icon on uudentyyppinen ohutrunkoinen maila, jossa on vaihdettava ohut reunanauha. Diadem Iconissa on ohut hunajakennorunko ja responsiivinen hiilikuitupinta. Kierreominaisuuksia parantaa entisestään nihkä polyuretaanipinta. Diadem Icon on innovatiivinen uutuusmaila ja sen hinta on 159 euroa.


Diadem Warrior on todellinen huipputuote ja markkinoiden paksuimpia mailoja (19 mm). Ainutlaatuiseksi sen tekee 3-kerroksinen hunajakennorunko, jossa keskellä on kovempi Nomex-kenno antamassa lyöntivoimaa, ja sen molemmin puolin pehmeämmät polypropyleenikennot varmistamassa hyvän kontrollin ja pallokosketuksen. Lisää kontrollia antaa responsiivinen hiilikuitupinta, jossa on lisäksi kierrelyöntejä parantava karhea Grit Paint -pinnoite. Diadem Warriorin hinta on 196 euroa.


Diadem Warrior Edge on niin ikään todella erinomainen pickleball-maila pelaajalle, joka arvostaa pehmeää pallokosketusta ja tarkkaa kontrollipeliä blokkauksineen sekä reset-lyönteineen. Myös Diadem Warrior Edgessä on tavallista paksumpi runko ja hiilikuitupinta, mitkä tekevät mailasta erittäin responsiivisen ja hiljaisen. Diadem Warrior Edgen hinta on 176 euroa.Comments


TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page