top of page

Hanki kauttamme kunnon pickleball-välineet ja nauti lajista!


Pickleball-mailoja, Pickleball Finland

Ympäri maailmaa jylläävä koronaviruspandemia on sulkenut monet liikuntakeskukset, mailapelihallit ja muut liikuntapaikat myös Suomessa. Mutta ei sentään aivan kaikkia, vaan pelaamaan pääsee vielä monin paikoin, ainakin vähän soveltaen. Ja nyt kevään ja tulevan kesän myötä myös ulkopelit avaavat uuden jännittävän, hauskan ja haastavan mahdollisuuden harrastaa pickleballia uudenlaisissa olosuhteissa.

Pickleball Finlandilla on tarjolla kaikki lajivälineet, mitä tarvitset pickleballin harrastamiseen, olitpa sitten aloittelija tai jo kokeneempi harrastaja. Älä tyydy ulkomailta netistä tarjolla oleviin kiinalaisiin tuotteisiin, vaan satsaa heti kunnollisiin välineisiin, ja voit nauttia lajista täysillä. Tuomme ainoana toimijana maahan amerikkalaisten alan johtavien valmistajien mailoja, joilla pelaavat niin lukemattomat harrastajat kuin monet maailman huippupelaajatkin. Tarjolla kaikissa hintaluokissa aloittelijan ja harrastajan välineistä aina parhaisiin pro-tason

Meillä on tarjolla myös laaja valikoima erilaisia palloja niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Saat meiltä myös tarvikkeet ja esimerkiksi äärimmäisen kätevät, siirrettävät ja viralliset pickleball-verkot. Niiden avulla saat pelit pystyyn sisään tai ulos minne tahansa, missä on tasaista alustaa. Verkon pystyttää ja purkaa yksi ihminen parissa minuutissa, ja verkko kulkee kätevästi mukana omassa tukevassa kantokassissaan. Virallinen verkko on myös aina oikealla korkeudella ja kireydellä. Helppoa!

Tutustu valikoimaamme ja tee tilaus tilauslomakkeella.

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page