Koronavirusepidemia vaikuttaa Pickleball Finlandin kesäturnaukseen ja pelivuoroihin Espoossa

Maailmanlaajuisesti kovaa vauhtia leviävä koronavirusepidemia vaikuttaa Suomessakin monin ennennäkemättömin tavoin hallituksen ottaessa käyttöön poikkeuslait, joilla mm. rajoitetaan ihmisten liikkumista ja kokoontumisia. Poikkeusolot ovat aluksi voimassa 13.4. saakka.

 

Tällä on luonnollisesti vaikutusta myös Pickleball Finlandin toimintaan. Jokavuotisen alkukesäisen Espoossa pelattavan pickleball-turnauksemme suunnittelu on laitettu toistaiseksi jäihin. Myös kaikille avoimet pelivuoromme Espoossa ovat toistaiseksi tauolla liikuntahallien sulkeutuessa tai rajoittaessa toimintaansa. Jotkut vakiopelaajistamme saattavat silti käydä vielä pelaamassa vielä auki olevilla halleilla, mutta he tekevät niin omalla vastuullaan tietoisina riskeistä saada ja tartuttaa virus, eikä Pickleball Finlandilla ole tekemistä näiden vuorojen kanssa.

 

Seuraamme tarkasti viranomaisten tiedotusta ja ohjeistusta asiassa ja päätämme pelivuorojen jatkamisesta sekä kesäturnauksen pitämisestä kun nähdään miten tilanne Suomessa kehittyy. Pelivälineiden myynti jatkuu kuitenkin normaalisti poikkeustilankin aikana, ja välinetilauksia voi tehdä nettisivujemme tilauslomakkeella tavalliseen tapaan.

 

Pysykää terveinä ja toivottavasti pääsemme kaikki jälleen takaisin pelikentille ympäri Suomea niin pian kuin mahdollista!

Please reload

TOP-jutut

Jo viides Xmas Games -jouluturnaus Espoossa marraskuussa

12.9.2020

1/3
Please reload

Uusimmat uutiset
Please reload

Arkisto