top of page

"Finland Trophy" -kiertopalkinto jälleen Englantiin


Englantilainen Karen Mitchell sai Finland Trophy -kiertopalkinnon

Scottish Open Pickleball Championships -turnauksessa toukokuun lopussa jaettiin lukuisten mitalien lisäksi yksi erikoispalkinto. Se on europpalaisissa turnauksissa kiertävä "Finland Trophy" -maila, joka myönnetään henkilölle, joka toimii erinomaisena pickleballin lajilähettiläänä, ja erottuu jollain erityisellä ja positiivisella tavalla muista turnauksen pelaajista.

Glasgow'ssa palkinnon vastaanotti englantilainen Karen Mitchell, ja hän on järjestyksessään jo 6:s kiertopalkinnon voittaja. Karenin ansioiksi laskettiin em. lisäksi myös se, että hän on aina ystävällinen ja auttavainen, ja laittaa muut etusijalle. Karen toimii myös hiljattain perustetun Pickleball England -lajijärjestön johtotehtävissä.

Palkinnon Karenille myönsi sen edellinen haltija, niin ikään englantilainen Alan Nixon, joka vastaanotti mailan viime syyskuussa Madridissa pelatussa Spanish Open -turnauksessa.

Finland Trophy -palkinto sai alkunsa kesäkuussa 2017 Espoossa pelatussa Finnish Open -turnauksessa. Sen jälkeen maila on matkannut mm. Espanjaan, Hollantiin, Italiaan ja viimeksi siis Skotlantiin. Valitettavasti Karen ei saa nauttia palkinnostaan kovin kauaa, sillä kesäkuun 14.-16. päivinä Espoossa pelataan jälleen Pickleball Finnish Open Championships -turnaus, jossa hän nimeää palkinnon seuraavan vastaanottajan.

Vuosi 2019 on Euroopassa kiireistä turnausten aikaa. Suomen jälkeen maila jaetaan seuraavan kerran German Openissa Essenissä heinäkuun puolivälissä, sen jälkeen todennäköisesti English Openissa Nottinghamissa elokuun lopulla, ja niin edelleen.

Isot onnittelut Karenille!

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page