top of page

Pickleball Finnish Openilla loistavia yhteistyökumppaneita


Kesäkuun 14.–16. päivinä Espoossa järjestettävä kansainvälinen Pickleball Finnish Open -turnaus on saanut tukijoikseen nipun loistavia yhteistyökumppaneita. Pickleball Finlandin vuosia jatkuneen ja hedelmällisen yhteistyön ansiosta johtavat amerikkalaiset pickleball-välineiden valmistajat ja myyjät ovat lähteneet tukemaan tapahtumamme onnistumista. Myös Suomesta on löytynyt tahoja, jotka uskovat pickleballin kiinnostavuuteen urheilulajina ja koko kansalle sopivana liikuntamuotona.

Amerikkalaisista mailavalmistajista tukijoitamme ovat eturivin valmistajat Paddletek, Selkirk Sport ja TMPR Sports. Heidän mailoillaan voitettiin viikko sitten päättyneessä Pickleball US Openissa kasapäin mitaleja kaikissa sarjoissa. Tietysti näkyvimpänä olivat ammattilaissarjoissa mitaleita kahmineet urheilijat, mm. Kyle Yates, Irina Tereschenko, Scott Moore, Dave Weinbach, Cookie Drake, Aspen Kern ja Stephanie Shouse Lane Paddletekin tallissa, sekä Selkirkillä pelaavat Tyson McGuffin, Cammy McGregor, Lindsey Newman, Helle Sparre ja Morgan Evans. Lisäksi hyvänä yhteistyökumppaninamme on maailman suurin pickleball-verkkokauppa PickleballCentral.

Finnish Open -turnaukseen osallistuvien kilpailijoiden tankkauksessa auttaa puolestaan Semper, jonka maukkailla Corny-välipalapatukoilla sekä terveellisillä Good 'n Go -hedelmäsmoothiella energiatasot pysyvät ylhäällä koko pitkien kilpailupäivien ajan.

Toivomme voivamme julkistaa lisää yhteistyökumppaneita vielä ennen turnausta.

Lisätietoa:

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page