Päivityksiä pickleballin sääntöihin


Vaikka pickleball lajina keksittiin Amerikassa jo vuonna 1965, lajin ensimmäinen virallinen sääntökirja julkaistiin USAPA:n (USA Pickleball Association) toimesta vasta 1984. Sen jälkeen pickleballin sääntöjä on uudistettu ja tarkennettu aina tarpeen vaatiessa, lajin ja välineiden kehittyessä.

Tuorein päivitys pickleballin virallisiin sääntöihin tulee voimaan 31.1.2018. Luvassa on pieniä muutoksia ja tarkennuksia sinne tänne mittavaa sääntökokonaisuutta. Osa niistä koskee vain turnaustilanteita, mutta muutoksia tulee myös sääntöihin, joilla on vaikutusta ihan tavalliseen "sunnuntaipelailuunkin".

Tutustu oheisiin liitteisiin:

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
  • Pickleball Finland on Facebook
  • Pickleball Finland on Twitter
  • Pickleball Finland on YouTube

Copyright © Pickleball Finland 2014-21. All Rights Reserved. Tietosuojaseloste

© Copyright Pickleball Finland