top of page

Pickleball leviää kouluihin ja kuntiin


Pickleball sopii myös nuorille

USA:n nopeimmin kasvava urheilulaji Pickleball on koukuttavan hauska mailapeli ja loistava liikuntamuoto, joka sopii kaikenikäisille nuorista senioreihin. Matalan aloituskynnyksensä ansiosta laji on omiaan myös heille, joilla ei ole aiempaa mailapelikokemusta. Pickleballin perusteet oppii jokainen nopeasti!

Kouluihin ja muihin oppilaitoksiin pickleball sopii kuin nakutettu: sen säännöt ovat yksinkertaiset ja peliä syntyy nopeasti. Lisäksi lajia voidaan harrastaa koulun omissa liikuntatiloissa, sillä niissä todennäköisesti on jo valmiina sulkapallokentän rajat.

Verkko vain lasketaan alemmas, ja pelit voivat alkaa muutamassa minuutissa! Siirrettävän verkon avulla myös pihapelit esim. välitunneilla, vaikkapa Liikkuva Koulu -hankkeen hengessä, tai liikuntatapahtumissa ovat mahdollisia. Myös kuntien liikuntapalveluiden asiakkaille – nuorille ja iäkkäämmille – pickleball on uusi ja raikas vaihtoehto vanhojen tuttujen, ja usein vaikeampien lajien rinnalle.

Vuoden 2018 alussa pickleball leviää eri oppilaitoksiin ja kuntiin taas yli 10 uudelle paikkakunnalle. Lajin saloihin tutustuminen aloitetaan innolla mm. Espoossa, Helsingissä, Vantaalla, Lohjalla, Vihdissä, Askolassa, Pieksämäellä, Salossa, Raahessa, Kauhajoella, Tammelassa, Teuvassa ja Maalahdella.

Pickleball Finland toi lajin Suomeen 2014 ja on siitä lähtien tehnyt sitä tunnetuksi ympäri maata mm. kymmenissä erilaisissa esittelytilaisuuksissa. Sinnikkään työmme ansiosta pickleballia pelataan jo yli 40 paikkakunnalla ympäri Suomea. Ja lajin kasvu jatkuu!

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page