top of page

ProLite Sports 2nd Pickleball Finnish Openin pääyhteistyökumppaniksi

Yksi maailman johtavista pickleball-mailojen valmistajista – amerikkalainen ProLite Sports – toimii 9.–11.6.2017 Espoossa järjestettävän "2nd Pickleball Finnish Openin" pääyhteistyökumppanina ja virallisena mailasponsorina. Pickleball Finland ja ProLite Sports ovat allekirjoittaneet asiasta sopimuksen.

Turnauksessa tullaan näkemään ProLiten ammattilaistiimin pelaajat Gigi LeMaster, Cookie Drake, Brian Ashworth ja Bill Ritchie, jotka kamppailevat 2nd Pickleball Finnish Openin voitosta yhdessä muista maista tulevien pelaajien kanssa. He osallistuvat pareina kaikkiin turnauksen lajeihin (naisten ja miesten nelinpeli, sekanelinpeli). Voittaessaan pro-tiimin pelaajat palkitaan erillisen "pro"-sarjan kultamitaleilla.

ProLiten tiimi pitää myös turnaukseen osallistuville maksuttomia tekniikkaklinikoita. Lisäksi he pelaavat näytösottelun. Yhdessä eri puolilta Eurooppaa ja muista maista osallistuvien pelaajien ansiosta Espoossa tullaankin kesäkuussa näkemään Pohjois-Euroopan tähän asti taatusti tasokkainta pickleballia.

Pickleball Finland on tehnyt läheistä yhteistyötä ProLite Sportsin kanssa jo kesästä 2015 alkaen, jolloin aloitimme yksinoikeudella heidän virallisena maahantuojanaan ja jälleenmyyjänään Suomessa. ProLiten pickleball-mailoilla on pelattu Suomessa jo tammikuusta 2014 lähtien.

Lisää tulevasta turnauksesta, sekä ProLite Sportsin pro-tiimistä ja sponsorointiyhteistyöstä. (englanniksi)

ProLite Sports

The Primary Event and The Official Paddle Sponsor

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page