top of page

Joulupukkikin tykkää pickleballista!


Pickleball Finland tapaa Joulupukin

Pickleball on lyhyessä ajassa levinnyt ympäri Suomea. Nyt sitä pelataan mm. jo seitsemässä urheiluopistossa, yksityisissä liikuntakeskuksissa, kaupunkien liikuntahalleissa, kouluissa, kuntoutuskeskuksissa, vapaa-ajan porukoissa ja tietysti yksityishenkilöiden toimesta eri puolilla maata.

Eikä ihme. Pickleball yhdistää nuoret ja vanhemmat pelaajat, jotka voivat pelata samaa peliä, samaan aikaan ja samalla kentällä. Mikä muu laji pystyy tähän? Pickleballin perustaidot oppii aloittelijakin nopeasti, eikä aiempaa mailapelikokemustakaan välttämättä tarvita voidakseen kehittyä osaavaksi pickleballin pelaajaksi. Mutta jos olet aiemmin pelannut esim. tennista, sulkapalloa, pingistä tai squashia, tottakai pääset nopeammin sinuiksi pickleballin kanssa.

Toukokuun alkupuolella kävimme esittelemässä pickleballia pohjoisessa niin Santasport Lapin Urheiluopistolla Rovaniemellä, kuin Sodankylässäkin. Samalla reissulla tarjoutui mahdollisuus tavata oikea Joulupukki ja ottaa selvää, mitä mieltä hän on pickleballista.

Klikkaa kuvaa ja katso oheinen video, niin tiedät!

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page