top of page

Suomen ensimmäiset pickleball-kisat marraskuussa


Pickleball on lähtenyt Suomessa tosi mukavasti käyntiin. Uusia innostuneita pelaajia tulee mukaan jatkuvasti, ja peli leviää ympäri maata. Jo jonkin aikaa meillä on ollut puhetta kisojen järjestämisestä. Kyllähän te tiedätte; vaikka samat porukat pelaavat lajia viikottain, kyllä turnauksen järjestäminen tuo ihan oman mausteensa soppaan. Kisoissa pelataan maineesta, kunniasta ja mitaleista, ja puristetaan mailaa vielä tavallistakin tiukemmin!

Siksi järjestämme Suomen ensimmäiset pickleball-kisat sunnuntaina 29.11. klo 10 alkaen Espoossa, Kuntoklubi Forever Matinkylän sulkapallohallissa (os. Matinkartanontie 1). Kisoissa pelataan sekä kaksin-, että nelinpelien sarjat alkulohkoineen. Erillisiä sarjoja miehille ja naisille, tai ikäluokittain ei ole.

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan, kerro siitä mahdollisimman pian, viimeistään 15.11. lähettämällä viesti nettisivujemme kautta. Jätä yhteystietosi, ja kerro haluatko pelata kaksin- tai nelinpeleissä, vaiko molemmissa.

Lisää tietoa kisojen aikataulusta, osallistumismaksusta ja muista käytännön asioita lähetämme ilmoittautuneille myöhemmin. Tervetuloa mukaan!

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page