top of page

Pickleball Finlandin nettisivut optimoitu myös mobiilikäyttöön


Nettisivuja selataan nykyään yhä enemmän, tai jopa valtaosin mobiililaitteilla. Jos sivuja ei kuitenkaan ole optimoitu mobiilikäyttöön, voi tekstien lukeminen ja sivustolla liikkuminen olla kännykän pienellä näytöllä melkoisen vaivalloista. Sellaista se oli Pickleball Finlandinkin uusilla nettisivuilla.

Vaan eipä ole enää! Nyt nettisivumme on optimoitu myös mobiilikäyttöön. Järjestelmä tietää itse millä päätelaitteella sivujamme katselet, ja säätää ulkoasun automaattisesti sen mukaan.

Sivuilla liikkuminen on helppoa: jokaisella sivulla on pieni tummansininen neliö (kuvassa mailan alapuolella). Sitä klikkaamalla aukeaa sivuston navigaatiovalikko, josta voi valita sivun jolle haluaa siirtyä. Sivua skrollatessa näyttöön ilmestyy ylöspäin osoittava nuoli, josta klikkaamalla pääsee kätevästi siirtymään takaisin kyseisen sivun yläreunaan.

Käteviä ovat myös sivun alareunassa näkyvät symbolit. Niistä voi lähettää sähköpostia suoraan Pickleball Finlandille, tai seurata meidän Facebook-, Twitter- tai Youtube-tilejämme. Näille on erilliset ikonit myös sivujen yläreunassa. Kunkin sivun alareunassa puolestaan on symbolit sisällön jakamiseksi omilla tileilläsi edellämainituissa kanavissa.

Enää ei siis ole Pickleball Finlandin nettisivujen sujuva käyttö päälaitteesta kiinni. Kaikilla aparaateilla voi paitsi lukea tekstiä ja katso kuvia (monet klikkaantuvat suuremmiksi), myös katsella videoita, täyttää ja käyttää sähköisiä lomakkeita.

TOP-jutut
Uusimmat uutiset
Arkisto
Etsi tageilla
bottom of page